Disseny per Viure

El disseny és una activitat plenament incorporada a les nostres vides. Vivim en un món configurat en gran part per l’esforç humà i en el qual el disseny és tan present que sovint resu..

Gràfica Canalla

Expo pirata emmarcada dins de la Festa del Grafisme 2014 a Portbou  Un repàs molt sui generis des del Dadaisme als antoglobalización, passant pel Situacionisme, el Punk, els Fluxus, els Motherfuckers, la Angry Brigade o els Provo.  ..

TRAÇ. El dibuix com a eina de coneixement

Del 7 d’octubre al 7 de desembre 2014 Arts Santa Mònica i Sant Lluc presenten l'exposició "Traç. El dibuix com a eina de coneixement" en un doble escenari...

Rambla Postal

Exposició Rambla Postal per Amics de la Rambla Muntatge: Xavier Torrent  Gràfica: Alberto Segarra..

La Immaculada

Comissariat. Exposició dins del Blanc Festival de Disseny Grafic de Catalunya exposada a La Sala de Vilanova i la Geltrú, del 2 de novemdre de 2012..

Apunts d'acampada

Comissariat fet pel Cercle Artistic Sant Lluc (2011) Una selecció de quaderns de dibuix i d’apunts fets a les acampades de Madrid i Barcelona...

Passant Pàgina (El Llibre com a territori d'art)

Comissariada conjuntament amb Rocio Sant Cruz Organitzada pel Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Promoció i Cooperació Cultural, i coproduïda per Arts Libris, Raíña Lupa i la Fundació Comunicació Gràfica. Itinerància de la mostra Del 2 de febrer al 18 de març de 2012 Museu de Granollers Del 24 de març al 29 d’abril d..

Claret Serrahima. De cap a peus

Del 27 de Març al 6 de juny de 2010. Musée d'art Moderne de Céret Curadoria, disseny de l'espai i coordinació..

Helvetica. Una nova tipografia?

Curadoria juntament amb Laura Meseguer Muntatge: XNF arquietectes Grafica: Laura Meseguer AV: Mich Micenmacher, Jordi Serra Fotografies: Xavi Padrós, Oriol Rigat L’exposició mostra l’actualitat d’ús d’aquesta tipografia, nascuda l’any 1957 de la mà de Max Miedinger, la qual ha esdevingut possiblement la més coneguda del món...

Efecte Souvenir. Fetitxes de viatge, més enllà dels tòpics

2009 Dhub (Disseny Hub Barcelona) Disseny del montatge: Nug Arquitectes (Amadeu Santacana i Umberto Viotto) Disseny gràfic: Gràfica (Pa..