Activisme i contracultura

El meu territori

Oscar Guayabero (febrer 2014) Ara que tant es parla d’identitat, em va donar per pensar, on pertanyia jo, quin era el meu territori. Vaig pensa..

Ciència ficció i consells d'administració

Ni en les pitjors distòpies literàries haguéssim llegit una cosa tan absurda com una legislació que desincentivi l'&uac..

No vull ser solidari

Ja fa temps que el concepte "solidaritat" em grinyola. Qui és solidari se situa immediatament en una posició de poder sobre la pers..

No soc nacionalista, per això votaria Sí en una consulta.

No soc nacionalista, per això votaria Sí en un a consulta per la independència de Catalunya, per aprofitar l’oportunitat..

En mans de falsos empresaris

Des que la política va decidir rendir-se al capital sense objeccions, els empresaris han estat els nous ideòlegs. Els anomenats "me..

L'humor com a solució?

Que els millors al·legats contra el feixisme y el taylorisme els signes Charles Chaplin amb “El gran dictador” i “Temps Moder..

Cop a la petita Xina

Fa uns dies l'empresa Nissan va arribar a un acord pel qual els seus treballadors de la factoria de Barcelona renuncien a diversos drets laboral..

A la recerca de les paraules robades

Ens han pres les paraules, ens han segrestat les idees. Ja fa molt de temps que som conscients de la potencia d’un terme, d’un mot, d..

A la cadira de pensar!

A la meva filla, que ara te quatre anys, l’estem apropant a conceptes com demanar perdó. Al principi li costava molt. Després..

El fracking o les solucions-problema

En l'àmbit de l'energia es compleix allò de que "sol ser pitjor el remei a la malaltia". En tots els cicles de l'obtenció, man..