Activisme i contracultura

La crisi no existeix, són els pares

Fa uns dies vaig tenir una conversa amb un senyor situat clarament en un capitalisme de la vella escola, el qual es basa en l'economia productiva i..

FIBArt com a Laboratori d'Art Públic

Quan parlem d'art públic, el clàssic dilema entre autor i audiència adquireix una importància major, si cap. L'art contemp..

La creació del bon pobre

No vull bons pobres, vull classe treballadora armada de raons i emprenyada que posi al seu lloc als hipòcrites que han portat el dia del Domu..

Línies vermelles

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 21 de juny de 2011) Deixant de banda les formes, de què s'ha parlat fins a l'avorriment, i sovint pe..

Cultura a tisorades

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, Diumenge, 20 de març del 2011) Demà (pel dilluns 21 de març) es produirà un fet ..

Recuperem les Rambles!

Claret Serrahima/Oscar Guayabero. Versió extensiva de l'article publicat a l'Avui (4 de gener de 2010) No és la primera, ni segurament ..

Cultura dissdent

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 10 de novembre de 2010) L'ebullició en xarxa de la cultura dissident contra la visita de Benet XVI a..

Fum creatiu

Claret Serrahima, Oscar Guayabero AVUI, dimecres, 17 de març del 2010 Una campanya publicitària encoberta que representa tot de grans ..

On eres tu el 2009?

Claret Serrahima, Oscar Guayabero, Avui, 23 de novembre de 2009 D'aquí uns anys algú ens preguntarà: "On eres tu durant la crisi..

100% hecho con basura

Petit documental sobre la teoria el treball de l'arquitecte William McDonough i el químic Michael Braungart, creadors del concepte “Cradl..