Arquitectura i urbanisme

De seure per veure, a seure per viure

Avui, 26 gener 2010 “És un llibre que intenta recollir les diferents tipologies d’auditoris i alhora un recull de projectes d&rsqu..

S’emeten senyals des de Barcelona

ACTAR ha firmado un acuerdo con Springer Science + Business Media (Springer) para la adquisición de la división de arquitectura y dise&n..

A l'esquerra de l'Eixample

Avui. Suplement Cultura 3 de desembre de 2009 Ara que celebrem el 150è aniversari de l’aprovació del pla urbanístic de l&r..

Passadís del segon origen

Tàrrega és coneguda per la seva fira de teatre. Avui, però, estic visitant l’escola Manuel de Pedrolo. Arran d’une..

Idees contra la crisi

Suplement de Cultura (Avui, 5 de novembre de 2009) Que un despatx d’arquitectura es vegi obligat a reduir personal no és cap novetat, ta..

Aixoplucs pel canvi

Suplement Cultura (Avui 22 octubre de 2009) A SantiagoCirugeda se’l pot trobar a la Biennal de Venècia o posant cargols en un terrat per..

Cal abaixar els fums

Suplement Cultura (Avui, 8, octubre de 2009) L’arquitectura ha mort. Qui no ho vulgui entendre per ell farà, però el que enten&ia..

Un museu secret i doméstic

Una celebració del passeig, de la deriva, de la cultura i de la vida. Així defineix Ignacio Vidal-Folch el seu llibre Barcelona Museo Se..

Arquitectura reaccionària

Tenemos una nueva enfermedad endémica: utilizar arquitectos estrella para justificar operaciones urbanísticas, sean o no licitas. La bas..

El lladre de finestres

Suplement de Cultura Avui 27 de juny de 2009 A voltes tens la certesa d’estar davant d’un dels grans. L’altre dia, a la confer&egra..