Arquitectura i urbanisme

Una rodamón experimentalista

Suplement Cultura (Avui, 30 de maig de 2009) Estem passejant entre un laberint de mallat com els que es fan servir per als forjats de formigó...

Les places Lesseps

Suplement Cultura (Avui, 16 de maig de 2009) Ara ja fa unes setmanes que la plaça Lesseps està inaugurada, ja s’han fet els actes..

Aixopluc

En un estudi, estrany però real, uns economistes nordamericans van fer una comparativa entre les conilletes Playboy i la marxa de l’econo..

Primavera d'arquitectures (i 2)

A la manera que fa uns anys ho feien el disseny o la fotografia, l’arquitectura és força present a la ciutat. Així que cont..

Equitat Elemental

Per entendre’l cal remarcar que la idea no és fer cases per a gent pobre sinó que les cases ajudin a superar la pobresa...

La Ciudad Jubilada

“La Ciudad Jubilada” és un llibre sobre els horts autonconstruits als rius de Barcelona...

Entrevista a Itziar Gonzalez

Demà dijous 13 de març apareixerà al Suplement de Cultura del diari Avui, un article sobre Itziar Gonzalez, regidora de Ciutat Ve..

Expo Post-it City

Si demà no teniu res a fer, no us perdeu aquesta expo. Te bona pinta. Ja sabeu contra la ciutat seriada possa-li un Post-it. Es tracta d’..

Revolució a l'escala

Barcelona ha estat coneguda pel seu espai públic. Ara estem en una crisi del model d’habitatge. Ha arribat l’hora de traspassar la ..

Un baixel pirata en un decorat de la Disney

Vaig per l’autopista direcció Girona per veure Villa Nurbs, el resultat de que una parella de restauradors d’Ampuriabrava li demane..