Arquitectura i urbanisme

Fent manetes entre llibres

Els projectes de Josep Llinàs, sense tenir una presència gaire evident, porten la marca d’autor. Hi ha una manera de fer que apleg..

El mòdul rebel

¿És possible tenir la qualitat de la construcció ortodoxa i les seves eines formals i combinar-ho amb la rapidesa i el baix impac..

Cerámica flexible

Des del principi, en Toni Cumella va tenir clar que el seu client era l’arquitecte i va col·laborar en diverses obres de l’Estudi P..

Sant Jordi 2008

Recull de llibres per la diada de Sant Jordi...

Urbanisme del bo?

En resum, les bones notícies sobre l’urbanisme que ens porta l’IAAC calmirar-les amb bons ulls per no caure en la crítica f&..

Imprimint cadires

Sóc en una antiga nau industrial del Poblenou. Per tot arreu hi ha grups d’estudiants xerrant, treballant amb portàtils. Es parla ..

Es consumeix més ciment que coneixement.

Em pregunto com s’ho fan al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per representar arquitectes que omplen el nostre territori d’..

Parc innovador busca ciutat que l'adopti

Posar un jardí en una coberta no és pas nou; fer-ho sobre una coberta catalana de 20.000 metres quadrats al sostre d’una cotxera d..

Amb vocació clàssica

Fent una tasca moltes vegades vocacional, algunes editorials fan visible l’obra dels nostres arquitectes, tesis teòriques o aspectes t&eg..

La propietat de l'aigua

Els barcelonins veuen l’Expo Saragossa 2008 amb cert escepticisme després del Fòrum 2004. Tanmateix, i des del punt de vista arqui..