Cultura i mitjans

Temor i desig de ser devorats

TimeOut (13 de març del 2011) Malgrat aparèixer pel meu amic i apreciat Ricard Mas l'article és meu. Coses de la premsa.....

Educació o Ensenyament

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 1 de febrer de 2011) El nou govern ha canviat el nom del departament del qual depèn el futur del pa&..

Catalitzadors. Art, educació, territori

TimeOut Cultura 30-01-11 Comissariada per Ramon Parramón, “Catalitzadors” reuneix treballs de Amasté, Jordi Canudas, Santia..

Ja tenim 600!

Ja tenim 600! La represa sense democràcia. Barcelona 1947-1973 Col·lectiva MUHBA. Museu d’Història de Barcelona. Casa ..

Carta al pròxim Conseller/a

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 7 de desembre de 2010) La conselleria de Cultura hauria de ser, juntament amb la d'Educació, la m&eac..

Parem màquines!

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 12 d'octubre de 2010) Els ciutadans no podem assimilar els projectes de tota mena que l'Ajuntament de Barc..

Les Glòries del disseny

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 17 d'agost de 2010) El futur Dhub o Museu del Disseny, a la plaça de les Glòries, reduirà el seu espai pe..

Adéu, Barcelona?

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 20 de juliol de 2010) L'ordenança municipal ha obligat a tancar les parades d'ocells de la Ramb..

Barcelona al final de tot

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 22 de juny 2010) En pocs dies han aparegut dos articles de dos personatges claus en la historia recent de B..

Cultura en temps de guerra

No som capaços de trobar un tema que ens faci oblidar l’horror que entra a les nostres cases per la televisió. Avui l’articl..