Cultura i mitjans

Salvem el drac

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 25 de maig de 2010) Podem trobar altres maneres de celebrar Sant Jordi, tenim llibreries de vell, hi ha mer..

La tele fa teatre

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 20 d'abril de 2010) Els culebrons a la catalana són succedanis de la pitjor tradició televisi..

El color dels diners

Claret Serrahima, Oscar Guayabero. Avui, 16 de febrer de 2010 Determinats colors s'identifiquen amb determinades marques, productes, ideologies pol&i..

Un país inivisible

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 19 gener 2010) El músic Pascal Comelade, que aquests dies exposa el seu univers al Museu d'Art Modern..

Carta oberta al Conseller Huguet

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 22 de desembre de 2009) Honorable Sr. Josep Huguet: li adrecem aquesta carta des de la nostra condició..

El Barça és cultura?

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 20 octubre 2009) Més que un club, això sí que ho és. El Futbol Club Barcelona &e..

Barcelona?

Claret Serrahima / Oscar Guayabero (Avui, 27 d'agost de 2009) Com que estem mig de vacances, passant la canícula tan quiets com ens és ..

Qui ha matat l'art?

I si l'art ja no es un mediador amb el més enllà, amb el transcendent, si també ha perdut la seva capacitat transformadora i ha d..

Elogi del silenci

Per aconseguir una mena de silenci d'estímuls culturals n'hi ha prou d'evitar els més obvis i els més subtils? O és millor..

Barcelona?

El París que Honoré de Balzac descriu a la novel·la 'La noia dels ulls d'or' té molts paral·lelismes amb la Barcelo..